Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#3073 closed bug (worksforme)

Odd Issue with Effects in a Div Not Submitting Variables

Reported by: madacc@… Owned by: paul
Priority: critical Milestone:
Component: ui.effects.core Version: 1.5.1
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

Here's the HTML:

<form action="search.php" method="get"> <div class="contentArea">

<a href="#" id="advancedOptsLink">Advanced Options</a>

</div> <div class="contentArea" id="advancedOpts">

<table>

<tr>

<td id="advancedOptsRow1">

<input type="text" name="test">

</td>

</tr>

</table>

</div> </form>

Here's the Javascript:

$("#advancedOptsLink").click(function() {

$("#advancedOpts").toggle("blind", { direction: "vertical" }, 600); return false;

});

When I click on Advanced Options, any input values inside of the DIV layer with the id "advancedOpts" (such as "test" from my example above) do not submit with the form. I ran a test and checked and the input values onsubmit of the form and they all have names and values. Then, once I submit the form, they disappear (the URL doesn't contain the values). However, these values WILL submit if I change the Javascript to this:

$("#advancedOptsLink").click(function() {

$("#advancedOpts").toggle(); return false;

});

So, it seems that effects are causing this issue here. Any ideas what to do about this? Thanks in advance for any help!

Change History (1)

comment:1 Changed 11 years ago by Scott González

Resolution: worksforme
Status: newclosed

This works for me using the code you provided. Try using the latest versions from SVN and see if you continue to have this problem. If the problem persists for you, please reopen this ticket and attach a file showing the problem.

Note: See TracTickets for help on using tickets.