Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#4542 closed bug (fixed)

Themroller creating jquery 1.7 themes not 1.7.1 themes some display problems

Reported by: chiplewis Owned by:
Priority: major Milestone: 1.7.2
Component: [meta] ui.themeroller Version: 1.7.1
Keywords: custom themes Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

I created a custom theme using the ThemeRoller Dev Tool but when we loaded it and try to use it, some things don't display properly. Specifically, the left and right arrow icons disappear and the close button doesn't display it's icon and is not positioned properly. Using the existing themes works perfectly but any we create with the ThemeRoller tool don't. We're developing a calendaring app and need to create custom themes to match clients' websites so desperately need this to work! Thanks. I am attaching the theme we created to this ticket.

Attachments (1)

jquery-ui-1.7.custom.zip (78.3 KB) - added by chiplewis 10 years ago.
the custom theme we created that doesn't work properly

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 10 years ago by chiplewis

Attachment: jquery-ui-1.7.custom.zip added

the custom theme we created that doesn't work properly

comment:1 Changed 10 years ago by Jörn Zaefferer

Milestone: TBD1.8

comment:2 Changed 10 years ago by rdworth

Resolution: fixed
Status: newclosed

There was a major update to both ThemeRoller and the Download Builder with the 1.7.2 release. Please retest. Thanks.

comment:3 Changed 10 years ago by rdworth

Milestone: 1.81.7.2
Note: See TracTickets for help on using tickets.