Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

#7426 closed bug (worksforme)

Horizontal slider displays a blinking vertical line in handle on Firefox 4.0.1 after sliding

Reported by: Harm10 Owned by:
Priority: minor Milestone: 1.11.0
Component: ui.slider Version: 1.8.13
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

When I use a horizontal slider after sliding I see a blinking vertical line on the left in the handle. This is also the case for the demo's on the jqueryui site. Only after sliding (so not initial).

This behaviour is absent on IE (9.0.8) and Chrome (11.0.6).

Change History (5)

comment:1 Changed 7 years ago by Scott González

Milestone: 1.9.01.11.0

comment:2 Changed 7 years ago by davenaeder

Resolution: wontfix
Status: newclosed

This issue is not observed on modern versions of FF. Marking as invalid.

comment:3 in reply to:  2 Changed 7 years ago by Harm10

Replying to davenaeder:

This issue is not observed on modern versions of FF. Marking as invalid.

This behaviour is still observed in FF 16.0.1 You have to use the slider to see it. When you start a page it is absent; slide and you can see it. Tried to use the latest version but having problems with jQuery 1.8.2 new version (obj not defined). My base is currently 1.7.2 en UI 1.8.17

Please reopen.

Last edited 7 years ago by Harm10 (previous) (diff)

comment:4 Changed 7 years ago by Scott González

Resolution: wontfix
Status: closedreopened

I'm not seeing this behavior either, and it doesn't make any sense that you'd see the cursor like that.

comment:5 Changed 7 years ago by Scott González

Resolution: worksforme
Status: reopenedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.