Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#7533 closed bug (notabug)

UI Themeroller not exporting themes properly

Reported by: marti221 Owned by:
Priority: minor Milestone: 1.9.0
Component: [meta] ui.downloadbuilder Version: 1.8.14
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

It would appear as if some of the styles I'm adding to my custom theme aren't being saved when I try to download it. For example this is what I'm doing:

1) Select dark-hive them to "edit" 2) Under the "content" tab

a) Change background color to #f9f9f9, highlight hard, 100% b) Change border to #cccccc and text/icon to #222222

3) Download theme

After using the theme If I set a content box to have the class ui-widget-content the hard-highlight no longer shows up as it does in the theme editor.

Thanks!

Change History (2)

comment:1 in reply to:  description Changed 6 years ago by marti221

Replying to marti221:

It would appear as if some of the styles I'm adding to my custom theme aren't being saved when I try to download it. For example this is what I'm doing:

1) Select dark-hive them to "edit" 2) Under the "content" tab

a) Change background color to #f9f9f9, highlight hard, 100% b) Change border to #cccccc and text/icon to #222222

3) Download theme

After using the theme If I set a content box to have the class ui-widget-content the hard-highlight no longer shows up as it does in the theme editor.

Thanks!

After re-testing this, it appears as if I was mistaken and it is exporting correctly. Sorry for the confusion.

comment:2 Changed 6 years ago by rdworth

Component: CSS Framework[meta] ui.downloadbuilder
Resolution: invalid
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.