Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#8368 closed bug (wontfix)

Dialog buttons layout is broken in Chrome newest development version

Reported by: rosenfeld Owned by: rosenfeld
Priority: minor Milestone: 1.9.0
Component: ui.dialog Version: 1.8.20
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

This is probably a recent bug introduced in Chrome but I thought you might be interested in knowing about that.

Try the modal confirmation example in 21.0.1155.2 dev and you'll see. I'm on Debian unstable here.

It doesn't break the layout if you remove the "float: right" from .ui-dialog-buttonset though...

Change History (14)

comment:1 Changed 7 years ago by Scott González

Owner: set to rosenfeld
Status: newpending

What do you mean by broken? It works exactly as expected for me in Chrome 21.0.1145.0 dev on OS X.

comment:2 Changed 7 years ago by rosenfeld

Status: pendingnew

Yeah, I know, I just noticed this today. I guess it wasn't broken in 1145. Please try on 1155.

I've just sent a report to Chrome using their specific tool. I'll take a snapshot and attach here soon.

comment:3 Changed 7 years ago by rosenfeld

How can I add an image as attachment here?

comment:4 Changed 7 years ago by Scott González

You can't, you can only link to an image hosted elsewhere.

comment:5 Changed 7 years ago by Scott González

Just updated and I see the bug. Please add a link to the Chrome bug.

comment:6 Changed 7 years ago by rosenfeld

Have you ever considered replacing this issues' system with something like Redmine or ChiliProject?

http://oi48.tinypic.com/2q8x4bk.jpg

I can't send you the link because I didn't report it in the Chromium bug report page, so Chrome hasn't sent me any link... :(

comment:7 Changed 7 years ago by Scott González

No, we're not going to change bug trackers. Trac support attachements, we don't want them.

comment:8 Changed 7 years ago by rosenfeld

I didn't know if I could report it on Chromium, since my Chromium version is too old and won't present this bug and I can't be sure if it happens on latest development branch of Chromium...

comment:9 Changed 7 years ago by Scott González

Resolution: wontfix
Status: newclosed

I've gotten confirmation that this is already fixed in Chrome, so there's nothing for us to do.

comment:10 Changed 7 years ago by rosenfeld

thanks for letting us know :)

comment:11 Changed 7 years ago by rosenfeld

Chrome unstable has finally released a new version in the apt repository: 21.0.1163.0 dev.

Unfortunately it is still broken :( So I guess the information you got wasn't that reliable...

comment:12 Changed 7 years ago by paul.irish

rosenfeld, can you head to http://download-chromium.appspot.com/ and get an edge build? Since dev channel is laggy it's hard to say.

comment:13 Changed 7 years ago by rosenfeld

It works correctly on Chromium 21.0.1165.0 (140528). Thanks for pointing me out this URL :)

comment:14 Changed 7 years ago by rosenfeld

Great, the unstable channel deb repository has finally upgraded Chrome to "21.0.1171.0 dev" today and this bug is finally fixed here :)

Note: See TracTickets for help on using tickets.